Szórakozás

Lagzi Lajcsi: “Vár minket a leendő otthonunk”

Komoly vevő akadt a nemrégiben műtött Lajcsi birtokára; Galambosék azt is tudják már, hová költöznek ezután – írja a Bors.

Tíz napja a telefonom is ki volt kapcsolva. A szívbajom ráébresztett arra, hogy az élet kiszámíthatatlan, bármikor véget érhet. Miután szabadlábra kerültem, igyekeztem minden lehetőséget kihasználni, hogy kiálljak az igazam mellett, de amikor ott fekszik az ember a kórházban, ahová aznap harminc embert hoznak szívinfarktussal és mind az életéért küzd, átértékeli az életét.

Itthon voltam, van bőven teendőm. A birtokra sok érdeklődő van, de egy, akit komolynak nevezhetünk. Ő adott egy hónapot, hogy összeállítsak egy részletes dokumentációt az épületekről, műszaki paraméterekről, minden fontos tudnivalóról. Egy arab hercegi sarjról van szó” – mondta el a trombitás, aki már azt is tudja, hová költözik családjával, ha túlad 2,7 milliárdra taksált otthonán.

“Kész tervünk van erre, és vár minket a leendő otthonunk, berendezve. Hogy hol? Az ne legyen kérdés. A nyomozásról nem tudok mit mondani, arról hetek óta nincs hírünk, így már a nyaralásunkat tervezzük. A családdal, a németországi Pas­sauból bicikliznénk le Linzig, Ausztriába” – mesélte a lapnak Galambos Lajos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik