Szórakozás

Rettenetes napja volt a tanárnak – és most mindenki rajta nevet

„Add, hogy túléljem ezt az egészet”

Aki csak egyszer is találkozott iskolai pályafutása során helyettesítő tanárokkal, tudhatja: nem könnyű az ő sorsuk. Onnantól, hogy a megszokott osztályfőnök / pedagógus épp nincs a helyén, a diákok már elkönyvelték, hogy pihenéssel / rendzavarással töltik az órát; ez ellen küzdeni embert próbáló feladat.

A Redditre felkerült egy fotó, amely maximálisan igazolja a fentieket.

Egy helyettesítő tanár teljes napjának leírása olvasható rajta; még belegondolni is fájdalmas, mi mindenen mehetett keresztül szerencsétlen pedagógus! A jegyzeteit 8:30-kor kezdi, amikor is Jackson (az egyik gyerek) ordibál, Janelle (egy másik diák) teje és müzlije mindenhová kiömlött, a többiek röhögnek, ő pedig majd’ felrobban.

Aggódom a gyerekek biztonságáért”

– írja a 8:30-as (papíralapú) bejegyzés végén.

9:15-kor már arról számol be, hogy a Dylan nevű gyerek táncos mulatságot kezdeményezett a sarokban, és nem sokkal később már a fél osztály táncikált.

10:00 Fél órája fingások hangja hallatszik. Egy igazi pukival kezdődött; Hugóra gyanakszom. Most azon vitatkoznak, melyikük kamufingása a büdösebb.”

A megpróbáltatásoknak azonban ekkor még korántsem volt vége.

13:00 A decibelérték az osztályban elérte az egészségügyi határértéket. Zsírkrétából füldugót csináltam. Add, hogy túléljem ezt az egészet.”

Délután háromkor született meg az utolsó bejegyzés:

Elmentek; végre. A nap második felét a felmondólevelem megfogalmazásával töltöttem. A Jasmin név legalább nyolc alkalommal szerepel benne.”

Reddit/Imgur
Reddit/Imgur

Ajánlott videó

Olvasói sztorik