Szórakozás

Nem lehet gyereke Borbás Marcsinak

Borbás Marcsi (Borbás Marcsi)
Borbás Marcsi (Borbás Marcsi)

Borbás Marcsi bármennyire szerette volna, nem adatott meg neki, hogy édesanya legyen. A Gasztroangyal műsorvezetője nagyon sajnálja, hogy nem lehet gyereke, ennek okát azonban eddig csak kevesen tudták.

“Ez az én csöndes gyászom: belül van, mélyen, nem segít, ha kidobolom. Egészségügyi oka van annak, hogy nem születhetett gyermekem, és most nem akarom részletezni, hogy kicsi koromban egy évig voltam kórházban, majdnem meghaltam… Sokan azt gondolják, hogy könnyű nekem, mert mindig mosolygok, pozitív vagyok, de közben én is cipelem a magam súlyos puttonyát, amivel ma már kiegyeztem”

– mondta a Nők Lapjának Borbás Marcsi, aki arról is nyilatkozott, hogy két elrontott házasság után jelenlegi férje, Krisztics Dezső mellett remek társra lelt a magánéletben és a munkában is.

“A mi kapcsolatunk még azt is átvészelte, hogy öt évvel ezelőtt együtt kezdtünk dolgozni a közös cégünkben, ami veszélyes életmódváltás volt, hiszen mindketten nagyon dominánsak vagyunk. Körülbelül fél évig vívtunk, ami nem volt könnyű, de aztán kialakultak a viszonyok, és a szeretet sem kopott. Szerencsések vagyunk, mert még a különbözőségünk is erősít minket.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik