Szórakozás

Janicsák Veca: Nem akarom, hogy a kislányom celebgyerek legyen

A fiatal énekesnő első gyermeke, Emma négy és fél hónapos és igazi mintagyerek. Janicsák Veca a Fem3 Caféban mesélt arról, hogy az élete anyaként is teljesen zökkenőmentes, ugyanis kislánya alig sírés sokat alszik, amit a karmának köszönhet.

Nagyon jó alvó, egy igazi kis buddha. Édesanyám szerint az a trükk, hogy azt kapom vissza, amit én adtam. Én nagyon jó kisbaba voltam, sokat aludtam és mosolyogtam. De ki tudja, ha lesz következő, akkor mit kapok majd vissza akkor

– mesélte az énekesnő, aki arról is beszélt, hogy a szülés után hat héttel már színpadon állt, ahol sokszor még ma is alig bírja ki, hogy ne áradozzon babájáról. És habár szívesen mesél Emmáról, mutogatni egyáltalán nem szeretné, sőt, kifejezetten óvja a kíváncsi szemek elől.

Szerencsére a város szélén lakunk erdő mellett, úgyhogy nem érzem úgy, hogy kitolnám a szmogba. A belvárosban azért nehezebb lenne, meg ott meg is néznék. Próbálom megóvni őt ettől. Nem akarom, hogy celebgyerek legyen és az legyen az első, amikor ránéznek, hogy azt mondják, tudom ki az anyád. Ő, ő legyen és önmagáért szeressék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik