Szórakozás

Bebe: Nevünkre vettük a gyereket

Köztudott Abebe Dánielről, azaz Bebéről, hogy imádja a kutyákat. Az énekes több szervezet munkáját támogatva segít rendszeresen a négylábúakon, sőt ő maga is szokott időlegesen mentett kutyákat befogadni.

“Tavaly nyolc kutyát vittem el a Család utcai állatklinikára, egy kivételével szerencsére sikerült is nekik új gazdit találni. Kleopátra, az egyéves shar-pei vizsla keverék azonban nálunk maradt. Háromhetes korában mászott be hozzánk a kerítésen, borzasztó állapotban volt, nem jósoltak neki sokat, ha az utcán marad, így természetesen befogadtuk egy időre. Mostanára annyira megszerettük a feleségemmel, hogy úgy döntöttünk, már végleg velünk marad, így hivatalosan is nevünkre vettük a gyereket, chipet kapott és ivartalanítottuk is”

– mondta Bebe, aki hétvégén a Belvárosi kutyafesztiválon, a kutyabarátok és örökbefogadók családi találkozóján arról is beszélt, hogy a család másik kutyája valószínűleg már nem sokáig lesz velük.

Fotó: Rent-A-Star
Fotó: Rent-A-Star

“A másuk kutyusunkat, Szotyit, a 15 éves yorkshire terrier keveréket is nagyon szeretjük, ő már nagyon rég a családunk része. Szomorúság, hogy nagyon öreg, valószínűleg előbb vagy utóbb el kel búcsúznunk tőle. Azt gondolom, hogy Kleopátra érkezése sorsszerű lehetett, mert vele talán kevésbé lesz fájdalmas majd a búcsú Szotyitól”

– tette hozzá az énekes, aki január óta Bebe and the Change nevű zenekarral koncertezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik