Szórakozás

Kovi nemzeti pornóarchívumot hozna létre

Kovi (Kovi)
Kovi (Kovi)

Kovács Kovi Istvánnak sosem kellett a szomszédba mennie eredeti ötletekért. Most sincs ez másként: a nemzet pornóproducere a nemzet felnőttfilmes archívumának lét­rehozásán fáradozikírja a Bors.

“Persze nem biztos, hogy ez lesz a neve, nehogy bonyodalmakba keveredjek… Az elmúlt 22 év felnőttfilmtermése BETA mágnesszalagokon van tárolva. A filmek közt vannak huszonöt éves felvételek is. Már elkezdtem előkészíteni az egész digitalizálását, és így fogom archiválni. Ha ezzel végeztem, akkor feltöltöm az egészet az internetre, és mindenki által hozzáférhetővé fogom tenni. (…) Arra döbbentem rá, hogy ezzel senki sem foglalkozott, pe­dig amikor pörögtek a videotékák, akkor egyik kölcsönző sem létezhetett felnőttfilm nélkül. Ezek a filmek bizonyos mértékig korrajzok is akkori szokásokról, hajviseletről vagy akár intimszőrzet-divatról” – mondta el a lapnak Kovi, akit nem nagyon izgat, mit szólnak majd az ötlethez az egykori filmek – azóta valószínűleg egészen más úton járó – szereplői.

“Annak idején velük olyan szerződést írtunk alá, amivel hozzájárultak a film terjesztéséhez, nem tehetnek ellene semmit, tiszta sor” – véli a felnőttfilmek hazai nagymestere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik