Szórakozás

Nem kíváncsi kislányára Damu Roland felesége

damu-roland(650x433).jpg (Array)
damu-roland(650x433).jpg (Array)

Damu Edina újra iszik, és egy hete nem látogatta meg újszülött gyermekét, akit jelenleg nővére nevel – írja a Blikk. Az alkoholproblémákkal küzdő asszony azóta nem törődik kislányával, Majával, mióta hazaengedték a koraszülött babát a kórházból.

“Tehetetlenek vagyunk, ahogy az orvosok és a ha­tóságok is. Hittünk mindannyian Edinek, de sajnos, ahogy a kórházból hazatért, másnapra bekattant, és elment. Egy hete nem is látta a kislányát. Azt hajtogatta, hogy testvérével – aki vállalta a pici gyámságát, nehogy intézetbe kerüljön a baba – el akarjuk venni tőle a gyerekét. Hazament Érdre, és sajnos megint iszik, ráadásul szerintem nyugtatókat is szed. Eddig mindenért Rolandot okolta, de most nem hivatkozhat már erre. Két dologra gondolok: sajnos be kell látnom, hogy Edinám menthetetlen alkoholista, vagy jobb esetben szülés utáni depressziója van. Engem is otthagyott, van, hogy a telefont sem veszi fel napokig, míg a környékbeliek az italdiszkont környékén látták” – mondta el a lapnak Edina édesanyja, aki szerint kétségbeejtő a helyzet, és kitárulkozásával szeretné felhívni az illetékesek figyelmét, hogy tehetetlenek, amióta megszüntették a kényszergyógykezelést.

A gyámhatóság előrelátásának köszönhetően a kislány jól van, nagynénje gondoskodik róla, Damu Roland pedig naponta látogatja, és igyekszik beszerezni mindent, amire a kicsinek szüksége van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik