Szórakozás

A drogozó Aurelio megúszhatja a börtönt

Aurelio (aurelio)
Aurelio (aurelio)

Nemrégiben lezárult a nyomozás Aurelio drogügyében. A VV6 győztese egy tavaly novemberi közúti igazoltatáson bukott meg. A rendőrök akkor a ruhájában és az autójában is kábítószergyanús fehér port találtak, majd később az otthonában is. Aurelio akkor vallomást tett, amelyben elismerte, hogy magánéleti problémái miatt drogozott, de azt tagadta, hogy kereskedett is volna vele.

Az ügyészség most indítványozta a celeb felfüggesztett börtönbüntetését.

Az ügyészség a büntetlen előéletű férfit kábítószer birtoklásának bűntettével vádolja, amely 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A vádlott a terhére rótt bűncselekmény el­követését beismerte, ezért vele szemben az ügyészség tárgyalás mellőzésével felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt

– közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség helyettes szóvivője.

Ennek ellenére Aurelio ügyvédje azt mondja, megeshet az is, hogy ők kérnek majd tárgyalást, az elfogadhatóbb ítélet reményében.

“Valóban, több lehetőség is felmerül az ügyben, miképp születhet ítélet. Mindenki örülne a gyors és költségkímélő megoldásnak, ugyanakkor Aurelióval egyeztettünk, így világos, milyen ítélet lenne elfogadható számára, ezért akár az is előfordulhat, hogy mi kérünk majd tárgyalást” – mondta a Borsnak dr. Pokker Zoltán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik