Szórakozás

16 év után Zsidró Tamás házassága is véget ért

Egyre rosszabbul áll a hosszú kapcsolatok és a házasságok szénája. Mostanában szinte nem telik el úgy hét, hogy újabb tartósnak hitt kapcsolatról derülne ki, nem állja ki az idő próbáját.

Tavaly év végén Polyák Lilla és Homonnay Zsolt jelentették be, hogy húsz év után különválnak. Aztán kiderült, 21 év házasság után Nemcsák Károly is elköltözött otthonról. Kokó 22 évig volt együtt feleségével, Fehér Anna 25 év után válik, a Nagy Duett sztárja, Pintér Tibor pedig 14 éves kapcsolatából szállt ki nemrégiben.

Most kiderült, hogy a sztárfodrász, Zsidró Tamás is elvált három gyermeke édesanyjától, pedig még néhány éve is úgy nyilatkozott róla, hogy neki nem kell másik nő, mert mellette van az igazi. Ennek ellenére az ő házsasságuk is véget ért egy ideje, de a jó kapcsolat azért megmaradt. Gyerekeik születésnapját még mindig együtt ünneplik. Az 52 éves fodrász azonban nem akar belemenni magánélete részleteibe.

“Nem most történt. Erről azért nem szeretnék beszélni, mert nem vagyok olyan celeb szerintem, aki ennyire érdekelné az embereket. Van három gyermekünk, szeretnénk őket megóvni. Nincs benne egyébként semmi olyan, ami érdekes lenne” – mondta a Borsnak Zsidró.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik