Szórakozás

Németh Kristóf Londonban keresi a lehetőségeket

Németh Kristóf Londonból tért vissza nemrég, ahol szerelmével egy hetet töltöttek. Nem csak romantikáztak, hanem a Játékszín leköszönő igazgatója új lehetőségeknek is utána járt. Mert ugyan lemondott a Játékszín igazgató posztjáról, de azért nem unatkozik: tervei akadnak bőven. Emellett családjával is igyekszik ugyanannyi időt eltölteni, mint régi-új elfoglaltságaival – derült ki a Story Extra riportjából.

“Jövő ilyenkor, nagyjából látom az életemet, és az meglehetősen feladattal terhelt. Úgyhogy most már tényleg csak arra kell figyelni mindezek mellett, hogyha ez a helyzet elő állt, akkor lehetőség szerint az eddigieknél is több időt tudjak a 8 éves fiammal lenni, és az én csodálatos szerelmemmel. Akár tudjuk hamarosan ismételni ezt a mostani londoni kirándulást. Aztán itt van a nyár, akkor gyerkőccel vízpartra kell menni, úgyhogy mi ezeket tervezgetjük most, és mellette van feladat bőven” – mondta el a színész, aki azért nem tűnik el teljesen a Játékszín életéből sem.

“Maradok, mint tulajdonostárs a cégben, tehát vigyázó szemeimet nem fogom levenni erről a társaságról semmilyen értelemben sem. Most egy ilyen átmeneti időszak van, hiszen utána az a kollégám, Bank Tamás, akiben nagy ambíciók támadtak, hogy ő is igazgató legyen. Neki átadom ezt a terepet, ő viszont nem fogadta el ezt a kinevezést, nem vállalta még el, hogy ő igazgató lesz. Úgyhogy most május 31-ig bizonyosan én vagyok a Játékszín ügyvezető igazgatója; ez egy faramuci helyzet, hogy miközben én, mint a színháznak az első számú vezetője leköszönök, közben éppen bemutatóra készülök színészként. És ők meggyőztek arról, hogy semmiképpen sem álljak föl és adjam föl a próbafolyamatot, mindenképpen mutassuk be az előadást” – árulta el Németh Kristóf.

“Amikor négy éve még csak tervek voltak az én fejemben, akkor szinte mindenki azt mondta, hogy ez lehetetlenség. Ezt nem lehet megcsinálni. Három és fél, négy évvel az indulásunk után, most ott állunk, hogy ez a színház, nem nagyon hiszem, hogy tudna ennél jobban teljesíteni. Decemberben 51 előadásunk volt egy helyszínen, és az éves nézőszámát a színháznak megháromszoroztuk. Más színház részéről is kaptam vezetői megkeresést is, ezért az elején most erőteljesen el fogok gondolkodni. (…)

Én szerintem a korosztályomnak a legszebb férfi szerepét kaptam most meg egy másik színházban. Az Erkel színházban kezdem el próbálni a Billy Elliot a musical egyik főszerepét, az apát. Azt kell mondja, hogy ez egyébként egy régi álom. Hiszen én gyakorta fordulok meg Londonban és ezt a Billy Elliotot mutatták be. Elton John szerezte a zenéjét. Az én szerelmemmel, Jucival, aki az Operett Színháznak a táncművésze együtt voltunk, ismét közel egy hetet Londonban. Volt egy előadás, amit Glenn Close főszereplésével igyekeztünk megnézni, illetve mentünk még egyéb színházi előadásokra is. Éppen tárgyaltam megint egy olyan előadásról, amit én nagyon szeretnék Magyarországon látni és forgalmazni” – mesélte a színművész.

Olvasói sztorik