Szórakozás
Budapest, 2015. október 29.
Nagy Zsolt és Takács Nóra Diána a Mese az igazságtételrõl avagy A hét szamuráj címû  színmû próbáján az Örkény István Színházban 2015. október 28-án. A darabot Kuroszava Akira, Oguni Hideo és Hasimoto Sinobu A hét szamuráj címû filmjének motívumai alapján, valamint Tábori Zoltán Cigány rulett címû riportkönyvének felhasználásával Mikó Csaba és Gáspár Ildikó írta, Polgár Csaba rendezte. A bemutatót október 30-án tartják.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Nagy Zsolt: Abban a szellemben nőttem fel, hogy az asszony verve jó

24.hu
24.hu

2016. 05. 09. 09:45

Korábban a témában:

A színész (Kontroll, Csak szex és más semmi, Terápia) az EchoTv vasárnap esti Arckép című műsorában mesélt arról, hogy milyen ballépéseket követett el, ami miatt erőszakos figurának titulálják. Egyszer egy kolléganője mondott fel egy színházi darabban, mert félt tőle, de korábban is történt vele olyan eset, amikor agresszívnek könyvelték el.

“A főiskolán történt. A volt feleségemmel aludtam a szobában, egy lány pedig kint osztotta a fiúkat a folyosón. Arra akarta kényszeríteni őket, hogy üssék meg, fejeljék le. Nagyon idegesített. Jött velem szemben, mondtam: én megteszem, ha kéred. Erre azt mondta, hogy nem merem. Mondom, figyelj, és rábólintottam az orrára.

Borzasztó volt, felszakadt az én fejem is, neki eltört az orra. Csak azt akartam neki megmutatni, hogy ilyen, amikor egy fej vagy egy ököl eltalál egy arcot. Ezt nem volt időm elmagyarázni, mert mindenki megijedt, ömlött a vér. Másnap tényleg az terjedt el, hogy brutális módon megvertem

– magyarázta a történteket Nagy Zsolt, aki szerint az emberek félreértel­mezik tetteit. Igazából csak kisebbségi komplexusa van, amit elsősorban apjával való rossz viszonyának és gyerekkorának tulajdonít.

Tuzséron, ahol felnőttem, azt gondolják az emberek, hogy az asszony verve jó. Hogy nem gond, ha szájon csapod a feleséged. Kristálytisztán emlékszem, amikor gyerekként ezt láttam. Mindig az alkohol volt a gond, hisz apám már idegesen jött haza a kocsmából. Már nagyobb voltam, amikor egyszer engem is meg akart verni. Másnap kiléptem az ajtón, és négy évig nem is beszéltünk. Azóta igen, de nem nevezném normális állapotnak, hiszen egy évben egyszer látjuk egymást.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Stressed out businesswoman on her computer.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.