Szórakozás

Schobert Norbi egy negyedik gyerekért nyaggatja Rubint Rékát

Schobert Norbi és Rubint Réka (Array)
Schobert Norbi és Rubint Réka (Array)

A fitneszházaspárnak három gyereke van és rengeteg munkája, ennek ellenére Schobert Norbi már  hosszú ideje azzal nyúzza feleségét, hogy szüljön neki még egy kicsit. Rubint Réka azonban ellenáll a kérésnek, auz mondja, ő már csak az unokáival akar babázni.

Úgy tervezem, ha 65-75 éves leszek, még lekocogok hét kilométert naponta az unokáimmal. De Norbinak más terve van. Fűz, hogy Anyácska, szüljél még! Amikor a Nagy Duett stúdiójában meglátja Fésűs Nelli kislányát, azzal nyúz, hogy neki még kell egy kislány, egy Sárika. Azt válaszolom, hogy szültem már hármat, imádom őket, én már csak unokázom. Ekkora terhelés mellett négy gyerek?

– mondta a Borsnak Réka, annak ellenére, hogy elismerte, valóban akkor érzi csak jól magát, ha nagy nyomás alatt van. Férje és barátai emiatt ufónak gondolják.

Olyan típusú ember vagyok, aki akkor érzi jól magát, ha túl van terhelve. Ha 24 órából 26-ot dolgozik. A pihenés kifejezetten fáraszt. Ha havonta akad egy szabadnapom, akkor kitakarítom a házat, vagy átrendezem a gardóbokat. Minél nagyobb a nyomás, annál jobb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik