Szórakozás

Pintér Tibort megviselte, hogy 14 év után véget ért a házassága

A Nagy Duett profi énekese nemrég vallotta be, hogy feleségével egy évvel ezelőtt különváltak. Pintér Tibor akkor is, és most is azt mondta, hogy barátságban szakítottak, de nem tagadja, hogy érzékenyen érintette a dolog. A munkába menekült és egy hétig nem is evett.

“Egy évvel ezelőtt nagyon komoly érzelmi válságba kerültem, amelynek sajnos az lett a vége, hogy elválunk a feleségemmel. Tiszteletben és barátságban tesszük mindezt, de eljött az a pillanat, amikor rájöttünk, hogy jobb elengedni a másikat, és megadni a lehetőséget neki arra, hogy mással boldog legyen” – kezdte a Blikknek a színész.

Húzós és kemény időszak volt, tényleg nem ettem, csak szivaroztam, és hajtottam magam. A munkába menekültem, aminek köszönhetően annyira túlpörögtem, hogy csak altatóval tudtam aludni. Mivel egy-egy előadás eleve olyan kemény fizikai munka, hogy két-három kilót is fogyok alkalmanként, így hamar meglátszott rajtam, hogy valami nincs rend­­ben. Érez­­tem, hogy ez így nem jó, de amikor a tükörbe néztem, annak örültem, hogy végre olyan izmok is látszanak, amelyek korábban soha. Pedig mindig is sportoltam. Ezért úgy döntöttem, hogy erényt kovácsolok ebből!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik