Szórakozás

Dopeman doktori címet akar szerezni

Dopeman (Array)
Dopeman (Array)

A rapper két hete már elbüszkélkedett azzal, hogy beadta a jelentkezését A Tan Kapuja Buddhista Főiskolára, hamarosan pedig a szóbeli felvételi ideje is elérkezik. Most pedig azt is elárulta, miért éppen 42 évesen döntött úgy, hogy továbbtanul, mikor egyszer már feladta a tanulást.

“A Testnevelési Főiskolán szerzett tapasztalataimmal ellentétben a Tan Kapuja Buddhista Főiskola kifejezetten megmozgatta a fantáziámat. Igazából az öcsémet kísértem csak el ide, mert egy csomó megválaszolatlan kérdése volt. Az előkészítőn azzal szembesültem, hogy olyanokat mondanak az oktatók, mint amilyennek én is látom a világot. Ezt nagyon jónak és érdekesnek találtam, úgyhogy eldöntöttem, megpróbálkozom a felvételivel” – kezdte a Borsnak Dopeman, aki már alig várja, hogy ott legyen a doktor a neve előtt.

Ha sikerül bekerülnöm, akkor, miután ledoktoráltam, már dr. Pityinger László leszek. Nyilván még akkor is lesznek olyanok, akik ugyanúgy azt hajtogatják, hogy Dopeman egy suttyó. Az lehet, de doktor suttyó! Engem ez eddig sem zavart, de tudod, mit mondok erre? Mesél majd az utókor. Kiről? Hát doktor suttyóról!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik