Szórakozás

Szexmániással és felnőttfilmessel erősít a pucér valóságshow – 18+ fotók!

Ádám keresi Évát. Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Ádám keresi Évát. Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Újabb három bevállalós szereplő érkezik a Viasat meztelen realityjébe. Az Ádám keresi Évát hétfői adásában a szexmániás Máté, a felnőttfimes Petu és a dús idomokkal rendelkező Niki mutatja meg magát takargatás nélkül.

A 2. adás végén a szigetre érkező amatőr labdarúgó, Máté négy éve szingli, de már nagyon szeretne egy komoly társra találni. A nőies, formás lányokat kedveli, a mediterrán típusú csajok jönnek be neki. Az ideális társról úgy tartja, hogy legyen magabiztos, kommunikatív, őszinte de semmiképp prűd. A 26 éves fiú utálja a nagyképűséget, a sznobságot, a lekezelő viselkedést, és a sunyi, kétszínű fazonokat, ellenben imádja a szexet. Azt vallja, ha nem működik, akkor nincs kapcsolat sem. Elmondása szerint mindössze három-négy napot bír ki szex nélkül.

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

A 22 éves Petu a felnőttfilmezés világából érkezett a Csábítás partjára. Mint fogalmazott: Nekem elég nehéz, hogy ne szexszel indítsam a kapcsolataimat”. Nehéz számára a párválasztás, mert szerinte nem veszik elég komolyan. Az ideális férfi Petu szerint olyan, mint Jason Statham. Emellett az álompasi magas, szálkás és humoros és nyomulós, de tud úriemberként is viselkedni. Nem hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra, de abban igen, hogy élete szerelmét megtalálhatja a szigeten.

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

„Számomra teljesen természetes dolog a meztelenség” – állítja a lány, hozzátéve: egy kapcsolatban a szex nagyon fontos, ha nem megy, nem működik a kapcsolat sem. Petu nem veti meg az extrém helyen szeretkezést,és mivel imádja a természetet és a szexet, szerinte a legjobb nyáron az erdőben egymásnak esni.

A 22 éves Niki Sátoraljaújhelyről érkezett és szakácsként dolgozik. A szigeten szeretné megtalálni élete párját, aki nemcsak a szereleme, hanem a legjobb barátja is lesz. Az ideális férfi Niki szerint mosolygós, tetovált és romantikus. Az érettebb férfiakat kedveli, szerinte 30 felett már lenyugodtak a pasik, és ő erre bukik. Szeretne jó partner lenni, mint fogalmazott: „benne megvan minden, amit egy férfi kereshet”.

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Niki elégedett a külsejével, szerinte nagyon is tetszik a pasiknak, pár kiló plusszal együtt is.A szex az ő életében is nagyon fontos: szereti, ha húzzák a haját, azt is, ha kényeztetik, de a gyors, kielégítő szexet is imádja.

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Ajánlott videó

Olvasói sztorik