Szórakozás

Pumped Gabo: “Azt hiszik, hogy egy nagyképű hülyegyerek vagyok”

A tavalyi fesztiválszezonban egyedi táncával feltűnt Pumped Gabo szeretne kitörni abból a szerepből, amelybe beskatulyázták. Ahogy a Story Extra kamerái előtt elmondta, úgy érzi fejlődik, és érettebb lett a gondolkodása.

“Egy férfi szerintem nem a külsejétől lesz férfi, hanem a magatartásától. A külső az abszolút fontos szerintem, de nem az a minden. (…) Az emberek azt hiszik, hogy én egy nagyképű hülyegyerek vagyok, de én abszolút közvetlen vagyok mindenkivel. Erről leginkább én tehetek, mert egy ilyen képet sikerült magamról felépítenem, még tavaly nyáron, és ezt így elég nehéz lerombolni. Szeretném, hogy az emberek ne hülyegyerekként nézzenek rám. Azt veszem észre visszajelzésekből, hogyha valakivel elkezdek beszélgetni, akkor azt mondja, hogy bakker, te egy tök normális srác vagy, és nem is gondolta volna az illető” – mondta el az éppen egy fotózáson részt vevő Gabo, akivel nem volt könnyű beszélgetni, ugyanis a gyúrós-táncos skatulyából való kikerülés miatt minden válaszát alaposan megfontolta, és igyekezett választékosan kifejezni magát, hogy megmutathassa, ő nem egy üresfejű, beképzelt srác.

“Az, hogy komolyabb lettem az csak azt jelenti, hogy én is fejlődök és nekem is érettebb lett a gondolkodásom. Egyébként olyan vagyok, akit mutattam. Akkor olyan is voltam. Az ismerősi köröm és a családom az olyannak is ismer. Tehát őket a műsorban való szerepléseim abszolút nem lepték meg. A múltban nagyon sok mindent úgy csináltam, ahogy nem kellett volna szerintem, de most már próbálok jobb irányba mozdulni, és fejlődni” – mondta el Pumped Gabo, aki azt is elárulta, jelenleg szingli, és a róla kialakult kép egyáltalán nem könnyíti meg számára a csajozást.

Olvasói sztorik