Szórakozás

VV Béci szexrecepteket adott a jó házassághoz

Az egykori reality sztár, most rapper már hat éve alkot egy párt kislánya édesanyjával Adrival, akit első esküvőjük után négy évvel újra feleségül vett nemrégiben. VV Béci most elárulta, mi a titka annak, hogy még mindig boldogok egymás mellett.

Akárki akármit mond, jó szex nélkül nem marad együtt két ember sokáig. A feleségemmel ennyi év után is ugyanúgy kívánjuk egymást, sőt. Nagyon fontosnak tartom, hogy egy hosszú kapcsolatban fennmaradjon a másik iránti érdeklődés. Mi Adrival ügyelünk arra, hogy a heti 2-3 szex mindig meglegyen

– mesélte Young G, majd a poziturák és helyszínek változatosságának fontosságáról is ejtett néhány szót.

Fotó: Viasat3
Fotó: Viasat3

“Természetesen nekünk is voltak hullámvölgyek, de a szenvedély soha nem múlt el köztünk. A mai napig energikus a szexuális életünk és figyelünk arra, hogy mindig valami új és izgalmas dologgal pezsdítsük fel az együtt töltött időt. Imádjuk a különleges, nem mindennapi szituációkat. Csináltuk már kocsiban, motorháztetőn, erdőben és ki tudja, mi jön még. Mi a várandósság alatt is szexeltünk, még az utolsó időszakban is és akadt már olyan alkalom, amikor együtt néztünk erotikus filmet.”

Nagyon sokat számít, hogy mindig más pózban, változatosan csináljuk. Szerencsére mindketten nyitottak vagyunk az újdonságokra és szeretjük a másikat önzetlenül kényeztetni. Nyilván vannak időszakok, amikor a sok turné miatt fáradtabbnak érzem magam, de egy újfajta szexpóz mindig beindít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik