Szórakozás

Ki nem találná, mi a közös a pucér valóságshow első szerelmespárjában

Bár sok minden kiderült már az Ádám keresi Évát szereplőiről abban az erősen 18+-os interjúnkban, ahol a péniszmérettel és a meztelenséggel kapcsolatban is komoly filozófiai eszmefuttatások hagyták el a játékosok száját, azért Petra és Josie még mindig tud erős kijelentésekkel előrukkolni.

A meztelen reality első “szerelmespárja” ugyanis a Borsnak mesélt arról, milyen szempontok szerint is esett végül egymásra a választásuk.

“Kiszúrtam, hogy nagyon viháncolt, nevetgélt. Éreztem, hogy vibrál belülről a személyisége, ugyanakkor azt is láttam rajta, ha szükséges, akkor biztos tud majd komoly is lenni. Ami pedig a külsejét illeti, egyből szembe tűnt, hogy nagyon passzol hozzám a bőrszíne meg az arca is. Arról nem is beszélve, hogy szépek a fogai, meg a cickói is rendben vannak. Szerintem tökéletes döntést hoztam “ – mondta el Josie, de Petra is azonnal kiszúrta a legfontosabbat.

Az egyik közös nevezőnk, hogy neki is van tetkója, akárcsak nekem. De nyilván nem ez volt a fő szempont. Éreztem, hogy tetszem neki, mert már az első nap többször megpróbált megcsókolni. Én meg elhúztam a fejem mindig az utolsó pillanatban. Persze végül beadtam a derekam, illetve a szám. Fél éve voltam már szingli, előtte meg egy négy évig húzódó se veled, se nélküled kapcsolatban éltem. Most nem tervezek semmit, lesz, ami lesz.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik