Szórakozás

Megvan Damu gyerekének gyámja

Damu Roland és felesége, Edina gyermekét, az április elején született Maját már napok óta kiadná a kórház, csakhogy a gyámot hivatalosan megnevező határozat hiá­nyában nincs kinek. Az ügy azonban megoldódni látszik: a színész és exe kedden együtt jártak a gyámhivatalban, hogy aláírják a papírokat és megnevezzék a kislány ideiglenes gyámját.

“A nővérem jött értem autóval, siettünk, hogy a fél hármas etetésre visszaérjek a kórházba Majácskához. Már több mint két kiló, orvosi felügyeletre sincsen már szüksége. Szépen eszik, régen nincs inkubátorban, tulajdonképpen csak a helyet foglaljuk más elől. Roland is aláírta a szükséges papírokat, és beleegyezett, hogy a testvérem legyen Maja ideiglenes gyámja. A hivatalban megígérték, hogy a lehető leggyorsabban elkészítik a határozatot, ami alapján kiadja a kórház kislányomat a nagynénjének”

– összegezte a helyzetet Damu Edina a Blikknek.

A terhessége alatt is alkoholproblémákkal küzdő Edina tudja, hogy kislánya körülményeit folyamatosan ellenőrizni fogják, sőt bármikor alkoholszondát is fújathat vele a gyámhivatal ellenőre. Testvére, Kati vállalta a gyámságot, otthonában már többször tartottak szemlét, a babaszoba már berendezve várja Maját. Felülvizsgálatra egy év múlva lesz lehetőség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik