Szórakozás

Lagzi Lajcsi saját pénzén fogadott mentővel ment haza a kórházból

A zenészt érszűkülete miatt kellett operálni a napokban, de már otthonában lábadozik. Lagzi Lajcsi elmondta, hogy a 125 napos kényszerpihenője után nem akart még több időt távol tölteni a családjától, ezért saját költségén vett igénybe egy betegszállító szolgáltatást, hogy mihamarabb otthon lehessen.

“Rossz beteg vagyok,mert én nagyon szerettem volna hazajönni a kórházból. Hiányzott a családom, éppen eleget voltam tőlük távol. Ennek érdekében egy privát mentőszolgálatot megbíztunk, a saját költségemen természetesen, nem gyengítve ezzel a mentőellátást” – mondta a Mokkában a trombitás, aki ezzel akarta cáfolni a hírt, mi szerint az Országos Mentőszolgálat juttatta őt haza.

Lajcsi azt is hozzátette, hogy érproblémája már korábban is gondot okozott, már a börtönben is érezte a mellkasi nyomást, így szeretett volna kivizsgálásra menni vele, de amikor megtudta, hogy vezetőszáron és bilincsben mehetne csak a kórházba, inkább lemondott az orvosi ellátásról. Azt mondta, az már túl megalázó lett volna számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik