Szórakozás

A TV2 stúdiójában tűnt fel Sebestyén Balázs családja

A Nagy Duett vasárnap esti élő adásán a közönség sorai­ban ott ült az RTL Klub-os Sebestyén Balázs felesége, Viktória és nagyobbik fia, Beni – szúrta ki a Blikk. Anya és fia láthatóan jól szórakozott, ami nem is csoda, hiszen nemrégiben maga a műsorvezető beszélt arról a lapban, hogy nagyon kedveli a konkurens csatorna műsorait.

“Nagyon sok produkciót kedvelek a TV2-n. A Sztárban sztárnak nagy rajongója vagyok. Kiváló műsorokat csinálnak, szórakoztatásban nagyon jók” – mondta akkor a tévés, aki mindentől függetlenül élete legjobb döntésének tartja, hogy nemet mondott a csatorna csábítására. A Blikk azért megkérdezte a TV2 sajtóosztályát, mit szólnának ahhoz, ha maga a műsorvezető is felbukkanna az egyik műsor felvételén.

“A Nagy Duett hatalmas sikernek örvend, amire nagyon büszkék vagyunk. Viki évekig a TV2 munkatársa volt, barátai dolgoznak a produkcióban. Csodálkoznánk, ha Balázs bejelentkezne, de ha ez mégis megtörténne, természetesen szeretettel várjuk a nézőtérre őt is, ha legközelebb elkísérné a családját, és élőben nézné meg a show-t.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik