Szórakozás

Fördős Zét ajánlatokkal halmozzák el a nők

A Farm műsorvezetője igen nagy népszerűségnek örvend a hölgyek körében; több alkalommal láthattuk, hogy még a játékosok is izgatottan várják a sármos gasztrós-tévés érkezését. Fördős Zé a Bestben beszélt arról, újabban nem csak ételreceptek miatt kapja a rengeteg levelet.

“Volt, aki randira hívott, és azt javasolta, hogy igyunk meg egy kávét, de volt olyan is, aki egyértelmű ajánlatot tett, és köntörfalazás nélkül kimondta, hogy ágyba szeretne bújni velem. Természetesen az ilyen jellegű felajánlkozásra egyáltalán nem reagálok, hiszen soha nem élnék ilyen könnyelmű ajánlattal. Amúgy sem gondolom, hogy az interneten keresztül találom meg a páromat” – fejtegette a műsorvezető, aki igen komolyan vélekedik nemcsak a házasságról, de az eljegyzésről is.

“Voltak hosszabb és rövidebb távú kapcsolataim is, de még egyik barátnőmnek sem kértem meg a kezét. Szerintem én csak annak a lánynak fogok jegygyűrűt húzni az ujjára, akit tényleg feleségül veszek. Úgy tűnik, ebben a tekintetben konzervatív vagyok” – mondta el Zé a magazinban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik