Szórakozás

A Vogue címlapjára került Katalin hercegné

Az ünnepi Vogue címlapján Katalain hercegné.

Katalin cambridge-i hercegnő portréival ünnepli fennállásának századik évfordulóját a Vogue című nemzetközi divat- és életmódmagazin nagy-britanniai kiadása.Vilmos herceg feleségének fotója a jövő csütörtökön megjelenő júniusi szám címlapján szerepel majd, és a magazinban további tízoldalnyi portrésorozat lesz látható a hercegnőről. A képeket Josh Olins, a New Yorkban élő neves fiatal brit divatfotós készítette, a világhírű londoni Nemzeti Portrégalériával együttműködésben – írja az MTI.

A 34 éves Katalin hercegnő a National Portrait Gallery fővédnöke, és hozzájárult ahhoz, hogy a sorozatból két fotó szerepeljen a galériában rendezett, Vogue 100: A Century of Style című centenáriumi kiállításon is. A majdani brit uralkodó felesége most először egyezett bele abba, hogy egy divatmagazin fotósorozatot közöljön róla.

Katalin portréi  a kelet-angliai Norfolk megye tájának környezetében, Vilmos és a cambridge-i hercegnő vidéki rezidenciájának közelében készültek még januárban. A Vogue vasárnapi ismertetése szerint a brit királyi család egyetlen tagjáról sem készült még ennyire személyes, ennyire természetes portrésorozat a magazin számára.

katalin hercegné

Ajánlott videó

Olvasói sztorik