Szórakozás

Nem tűnik el a TV2 képernyőjéről Várkonyi Andrea

A TV2 a Facebookon jelentette be, hogy a kétmilliós csúcsgázsival hazacsábított Marsi Anikó lesz Gönczi Gábor partnere a Tényekben jövő héttől. Ezzel egy időben búcsúznak az eddigi műsorvezetők, a bejelentés ezért is érzékenyen érintette Várkonyi Andreát. Állítólag megalázva érezte magát, amiért ő is csak a közösségi oldalról értesült arról, hogy jövő hétfőtől már nincs szükség a munkájára, a csatorna büféjében törölgette könnyes szemét egy kávé felett.

Vigaszt nyújthat Andreának, hogy szeptemberben indul az újjáélesztett Napló, ahol számítanak a munkájára, és valószínűleg addig sem kell távol maradnia a képernyőtől, hiszen a Mokka műsorvezetője lehet.

“Várkonyi Andreával úgy állapodott meg a csatorna, hogy addig marad képernyőn, amíg az új női műsorvezető meg nem érkezik. Andrea 15 év után végre pihenhet egy kicsit, hogy aztán feltöltődve térjen vissza a képernyőre új műsorában. Szóba került, hogy a köztes időben a Mokkában vállal alkalmi műsorvezetést, de erről még korai lenne beszélni”

– nyilatkozta a Borsnak a TV2 sajtóosztálya, ahol arról nem adtak tájékoztatást, hogy Andreát fizetett szabadságra küldik-e. A lap információi szerint ugyanakkor Azurák Csabával egyetemben Várkonyi Andrea megkapja havonta a fizetését akkor is, ha nincs képernyőn.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik