Szórakozás

Gáspár Evelin: “A barátom segített megszeretni önmagam”

Győzike nemrégiben főzőtudományát megvillantó lánya a Life.hu-nak adott interjújában beszélt többek közt arról, mekkora változást hozott életébe barátja, akivel már egy éve együtt van.

“Nagyon jól megvagyunk. Az elején zavarta, amikor megjelent a lapokban, hogy van barátom, de végül azon is jót nevettünk. Mindig azt javasolja, hogy a kommenteket ne olvassam el, mert sok a negatív hozzászólás. Azt gondolom, végre találtam egy olyan társat, akivel kiegészítjük egymást. (…) A szüleink erősen fogtak minket, nekem 21 éves koromig nem is volt barátom, addig nem engedték, ebből a szempontból nagyon erkölcsös a családom.

Nagyon nehezen nyitottam a fiúk felé. Ez azért lehetett, mert nem volt nagy baráti társaságom, bizalmatlan voltam az idegenekkel szemben és a testem miatt is voltak bennem gátlások. A szüleim eleinte furcsállották, amikor megláttak az oldalamon egy fiúval, de aztán teljes mértékben elfogadták. Mivel még nem lakunk együtt, így sokszor otthon vagyok a szüleimnél. Ikrek jegyben születtem, ezért számomra fontos, hogy a szabadságom megmaradjon, nehezen kötelezem el magam”
– mondta el Gáspár Evelin, akinek önbizalma is erősödött az elmúlt időszakban.

“Segített megszeretni önmagam és abban is jó hatással volt rám, hogy megnyugodtam. Régebben mindig mentem volna valahová, pörögtem, most szívesen vagyok otthon a nyugiban” – mesélte a titokzatos fiúról Gáspár Győző idősebb lánya, aki 14 éves húgával, Virággal is gyakran és szívesen tölti idejét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik