Szórakozás

Farm Heni: “Nem vagyok egy ribi, akit csak úgy házhoz hívnak”

Félidőnél kényszerült otthagyni ott a tanyasi realityt a 39 éves szőkeség, aki a Blikk szerkesztőségében járva mesélt férfiakkal való kapcsolatáról. A legénybúcsúra érkező fiatal férfiak falkáját terelgető Heni azt mondja, már meggazdagodhatott volna, ha nem lennének elvei.

“Már nagyon régen kacsalábon forgó palotában ülhetnék, és lógathatnám a kis lábai­mat, de én nem ez a típus vagyok. Engem nem érdekel senkinek a pénze. Bár úgy lenne, mert irigylem azokat a lányokat, akik így működnek, és éppen ezért könnyű az életük, de nekem ez nem megy. Nem tudok olyan emberrel lenni, akihez nem vonzódom fizikálisan, de főleg mentálisan. Folyamatosan kapok ajánlatokat, egy csoportból hárman-négyen tuti megkörnyékeznek, de én nem férfiként nézek rájuk, hiszen ők az ügyfeleim. Persze volt, aki tetszett, de azt mondtam magamban: na, majd ha elutazik, és utána megkeres, akkor talán. (…)

Beszélgetésnél tovább nem jutottunk senkivel. Felajánlottam, hogy ha visszautazik Budapestre, akkor minden további nélkül benne vagyok, ő meg inkább azt szerette volna, ha én mennék ki hozzá. A férfiak rettenetesen kényelmesek, én pedig nem vagyok egy ribi, akit csak úgy házhoz hívnak” – mesélte a Farm legutóbbi kiesője, aki pesti ízig-vérig pesti lánynak tartja magát, így kizártnak tarja, hogy a való életben is kipróbálja a tanyasi életet.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik