Szórakozás

Köldöktől lefelé is létezik Pachmann Péter

Saját kollégái is meglepődtek Pachmann Péteren, aki vasárnap A Nagy Duett színpadán már harmadjára bizonyította, hogy fiatalokat megszégyenítő lazasággal és elánnal tud bulizni. Pedig a híradós állítólag nem a műsor kedvéért produkálja magát, ő a való életben is imádja felszántani a táncparkettet.

“Engem köldöktől fölfelé látnak az emberek és ezért rám húztak egy skatulyát, amely szerint mást nem tudok, mint szárazon felmondani a híreket. Nekem ez a munkám. A Tények stúdióján kívül azonban más is jellemez, ez az, amit ebben a műsorban meg tudok mutatni, ezért is élvezem ennyire. Járok bulizni, koncertekre, az emberek meg is szoktak lepődni, „mit keres itt a Pachmann?” Sokan azt gondolják, hogy egy érzelemmentes pasi vagyok, pedig nem, a munkám követeli meg ezt tőlem. Mindenki szívében ott van a fiatalkori lázadás, a szabadságvágy, a buli, és én egy érzelmes ember vagyok”

– mondta a Borsnak a Tények műsorvezetője, aki minden energiáját és szorgalmát bedobva készül hétről hétre a nézők szórakoztatására.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik