Szórakozás

Bréking: Marsi Anikó lett a Tények műsorvezetője

“Íme Marsi Anikó, aki 7 év után tér vissza a képernyőre. Anikó, az ország egyik leghitelesebb televíziósa, aki kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben”

– jelentették be a TV2 Facebook-oldalán.

Marsi Anikó és Gönczi Gábor régi ismerősként köszöntötték egymást, ugyanis évekkel ezelőtt az RTL Klub Fókusz című műsorát vezették együtt. A szőke műsorvezető 2005-ben ment férjhez Palik Lászlóhoz, akitől két gyermeke született, a házaspár később külföldre költözött és Anikó évekre eltűnt a magyar médiából. Azt nem tudni, hogy mennyire hiteles híradós, de az biztos, hogy korábban még soha nem dolgozott ezen a területen, ahogyan Gönczi sem.

Marsi Anikó életrajza szerint 1994–1996 között dolgozott a Magyar Televíziónál, a Múzsa, a Mákvirágok, a Vízöntő és a Kriminális című műsoraiban riporterként, később az Ablak szerkesztő-riportere és a Tonik felelős szerkesztője lett. Az indulástól, 1997-től az RTL Klub Fókusz című műsorának munkatársa volt, a Színház- és Filmművészeti Egyetemen és a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolán diplomázott. Előbbiben Jáksó László, Máté Krisztina, Batiz András, Keleti Andrea, Holló Márta és Kolosi Péter osztálytársa volt.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik