Szórakozás

Bőrkabátba rejtve szállították el Prince hamvait végső nyughelyére

A hétszeres Grammy-díjas zenész helyi idő szerint csütörtök reggel hunyt el. Az 57 éves Princre a Minneapolis külvárosában, Chanhassenben lévő Paisley Parki stúdiójában találtak rá, amelyben a lakása is található. A kiérkező mentőknek már nem sikerült újraéleszteniük a sztárt. Halálát vélhetően gyógyszertúladagolás okozhatta, de a toxikológia vizsgálat eredményére még várni kell.

Prince nagyságáról nemcsak a rajongók és a sztárvilág, de még a Vatikán is megemlékezett. Hamvait pénteken helyezték örök nyugalomra egy titkos helyen, zárt körű búcsúztatóján a család, a barátok és zenészkollégák voltak csak jelen. A sajtószóvivő, Anna Maecham közleményben tudatta, hogy lesz egy nyilvános zenés szertartás is, amelyen rajongói, tisztelői is leróhatják kegyeletüket, de ennek részleteit egyelőre nem határozták meg.

Mivel a zenészlegenda Jehova tanúja volt, így vallása szerint hamvasztására minél hamarabb, de a halálát követő egy héten belül sort kellett keríteni. A Daily Mail információi szerint az 1600 dolláros, azaz közel félmillió forintos hamvasztást nővére intézte, majd a hamvakat férje szállította el a búcsúztató helyszínére úgy, hogy közben az urnát egy bőrdzsekibe tekerték, hogy elrejtsék a paparazzók elől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik