Szórakozás

Schobert Norbinak ideje sem lenne megcsalni Rékát

Rubint Réka és Schobert Norbert már több mint 15 éve társak, szerelmesek, egymás támaszai. Állítják: a házasságuk örök és kikezdhetetlen, ugyanis nincs olyan ember vagy történés, ami szétválaszthatná őket.

“Nekünk is voltak problémáink, de egy dolog soha szóba sem került: a válás. Voltak olyan hírek, hogy én megcsaltam Rékát, de ez sosem történt meg. Igaz, kaptam olyan félreérthető üzeneteket, amelyek miatt volt némi mosolyszünet, de megoldottuk. Időm se lenne rá! Minden szabad percünket együtt töltjük, sehova nem járunk a másik nélkül, a telefonom is egy nyitott könyv számára”

– mondta a Blikknek Schobert Norbi, majd hozzátette: Rékában leginkább az idegesíti, hogy mindig kupleráj van a kocsijában.

Facebook
Facebook

“Nagyon szép autóval közlekedik, aminek szerintem meg kell adni a tiszteletet. A műanyag palackok és az üres kajászacskók nem ezt jelentik. A másik, hogy nem tud nemet mondani, és mindig túlvállalja magát.”

Az interjúból kiderül, hogy Rubint Rékát férje túlzott precizitása és kínos pontossága bosszantja, ám ez sem lehet válóok.

“Mindig is megvolt a mély szeretet, de igazán négy-öt éve működik ennyire jól a házasságunk. Azt gondolom, akkorra értünk be igazán, nem is beszélve arról, hogy ott volt Norbi szívműtétje, ami nagyon megijesztett mindannyiunkat. Akkor jöttem rá én is igazán, hogy ő nem valaki mellettem, hanem a részem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik