Szórakozás

Medveczky Ilona nem kapott újabb rokkantkártyát

Nem újította meg a hatóság a táncművész mozgáskorlátozott igazolványát, miután az előző iratot kilopták az autójából – írja a Bors.

“Azt mondták, hogy sokszor az amputált végtagú, tolószékben ülő emberek sem kapják meg. Elmentem a legmagasabb szintig, ahol azt közölték: nem tehetnek semmit, ez a kormányrendelet. (…) Édesanyám mindig azt mondta, ha három rossz dolog történik, akkor már csak jó lehet a folytatás. Megtörtént a három rossz “ – mondta el a lapnak Medveczky Ilona, akit a közelmúltban több baleset is ért. Nemrégiben a lábát kellett műteni, amire ráejtett egy lapátot; a jobb kezén pedig még mindig ott van a gipsz, ugyanis néhány hete csonttörést szenvedett.

A táncosnő február elején állt orvosi bizottság elé, ott vonták vissza a szakemberek a jogosultságát igazoló dokumentumot, amit korábban akkor kapott meg, mikor a Szombat esti lázban elesett, és három helyen is megrepedtek, ráadásul össze is csúsztak a gerinccsigolyái. Azt mondja, a sérülés miatt a mai napig intenzív fájdalmak kínozzák, mozgástere beszűkült, ezért is kapta meg annak idején a mozgáskorlátozott-igazolványt.

A bulvárlap szerint a hetvenöt éves művésznőt kemény fából faragták, és bár elkeserítették a történtek, a mindennapokban igyekszik továbbra is maximálisan helytállni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik