Szórakozás

Macsó alpinistával és szingli ügyintézővel indul a meztelen valóságshow – 18+ fotók!

Április 25-én indul a nudirandi, azaz az Ádám keresi Évát a VIASAT3-on. A meztelen realityben résztvevő bevállalós fiatalokról máris kaphatunk egy kis ízelítőt.

A 22 éves Petra Budapesten él és egy szoláriumban dolgozik recepciósként. Szabadidejében a barátaival lóg és nagyon szeret plázákban csavarogni. Reméli, hogy a szigeten rátalál a szerelem és nagyon bízik abban, hogy ebben a trópusi paradicsomban gyönyörű férfiak fogják körülvenni. Azt is elárulta, egyáltalán nem bírja a piát, nem is nagyon szokott inni. Ha netán mégis, akkor saját bevallása szerint ribancosan viselkedik.

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

A 23 éves Josie mostanáig az építőiparban dolgozott, de idén szeretné elkezdeni a testőriskolát, és emellett szívesen tevékenykedne önkéntes tűzoltóként is. Reményei szerint a szigeten megtalálja azt, akit keres – mint elmondta, eddig ruhában próbálkozott, de úgy nem sikerült társra találnia. A sötét hajú, természetes lányokat szereti, de nincs ellenére a szilikon sem.

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Anett 26 éves, Budapesten él, ügyfélszolgálati ügyintézőként dolgozik. Két éve szingli; azt mondja, hogy nagyon nehéz megtalálni az ideális partnert, aki szerinte őszinte, határozott, humoros és mindenképpen tetovált. Az ugyanis Anett szerint furcsa, ha egy férfin nincs tetkó. Hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra, az ágyban pedig szeret mindent kipróbálni és kedveli a vadabb szexet.

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Az alábbi videóban pedig – többek közt – azt is megnézhetik, milyen paradicsomi környezetben találhatnak majd egymásra a ruhátlan játékosok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik