Szórakozás

Irodájából is kitették Azurák Csabát

A TV2 volt hírigazgatóját – aki a tervek szerint saját műsort kap ősszel – egyik napról a másikra kitették az irodájából, és íróasztalostul felköltöztették a harmadik emeletre – írja a Bors. A lap ráadásul úgy tudja, hogy Azurák Csaba szobája egy percig sem maradt üresen, a helyére  Gönczi Gábor kuckózott be; pedig példátlan dolognak számít, hogy egy hírolvasó saját irodát kapjon.

“A dolog azért érdekes, mert a hírigazgatóság az elsőn van, Azu a harmadikon nem találkozik a kollégáival, gyakorlatilag teljesen elszigetelődött. Akár a szomszédos Uzsoki kórházból is intézhetné a dolgait” – mesélte egy neve elhallgatását kérő dolgozó, aki azt mondja, nehéz napokat élnek Kökény-Szalai Vivien vezetése alatt a csatorna munkatársai.

“Továbbra is mindenki a túlélésre játszik, mindenki kerüli a lehetséges konfliktusokat a hírigazgatóval, és – ha nem is értjük pontosan, mit szeretne – inkább csináljuk úgy, ahogy jónak látjuk. És közben megdöbbenve lessük a változásokat. Van olyan riporter, aki végre el tudott menni egy-két nap szabadnapra, és mire újra munkába állt, már újabb ismeretlen kollégákkal találkozott a szerkesztőségben. A hírigazgató pedig állandóan a nézettségi adatokat lesi, de egyelőre értetlenül, hiszen úgy gondolja, mindent megtesz azért, hogy emelkedjenek a számok.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik