Szórakozás

Endrei Judit minden pénzét erre költené, ha tehetné

A Magyar Televízió legendás bemondónője már hosszú évekkel ezelőtt visszavonult. 17 év alatt egy tévés felkérést fogadott csak el, így tavaly szeptemberben A nő háromszor című beszélgetős műsorban láthatták a nézők. Endrei Judit mostanában inkább egy másik szenvedélyének hódol, mégpedig az utazásnak. Nemrégiben Hollandiában élő lányát látogatta meg.

“Laura most már másfél éve Hollandiában van. Angol nyelven tanul az egyetemen, nemzetközi tanulmányok témában. Rögtön elmentünk shoppingolni, meg még egyszer shoppingolni. Elvitt a munkahelyére, ami neki ott a második otthona. Egy ír pubban dolgozik, és nagyon szeretik, ő is nagyon szeret ott lenni. Nagyon komolyan veszi ezt, hogy a tanulás mellett, engem tehermentesítsen” – mesélte az egykori tévés, aki elmondása szerint, ha tehetné, minden pénzét utazásra költené és aki hamarosan kipipálhat egy helyet a bakancslistáján.

Pillanatokon belül elutazom egy kicsit Grúziába. Az egy nagyon különleges hely, mert anno, mikor még Szovjetunió létezett és Grúzia a része volt, akkor mindig úgy voltam, hogy majd. Majd lesz lehetőségem. Most lett lehetőségem. Az igazi nagy kaland az a nyáron várható, Peru. Az a bakancslistám első helyén szerepelt, úgyhogy nagyon szeretném, ha megvalósulna.

Olvasói sztorik