Szórakozás

Berki letolt nadrággal bizonyítana

Kicsit kiégett ugyan a retinánk, de nem tehetjük meg, hogy nem osztjuk meg önökkel a herevasalt celeb legújabb irritáló megnyilvánulását. Berki Krisztián ugyanis egy nem akármilyen képet posztolt Instagramjára, amelyen egy testépítővel együtt letolt nadrággal mutogatja lábizmait.

De ha ez nem lenne elég, a Nagy Duettben remekelő (sic!) egykori focista egy nem túl kedves üzenetet is megfogalmazott követői számára.

“A profi testépítés és az amatőr fitness állnak egymás mellett…. a múltkori képre azt írták, h Daninak nincs lába….😂 nekem meg sosem volt…. kiváncsi vagyok most majd mit ír a sok telibeszart búvárruhába bújt tornából felmentett irigy Magyar!” – írta Berki az alábbi felvételhez.

a profi testépítés és az amatőr fitness állnak egymás mellett…. a múltkori képre azt írták, h Daninak nincs lába….😂 nekem meg sosem volt…. kiváncsi vagyok most majd mit ír a sok telibeszart búvárruhába bújt tornából felmentett irigy Magyar! Én jómagam amatőrként, a sport szerelmeseként talán a lehető legfontosabb dolgot megtanulhattam Tóth Danitól IFBB Pro testépítőtől: “mindig tartsam magam távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciómat! A “kis” emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz.” Köszönöm 🙏🏻😇☀️ a berki #tothdani #ifbb #body #ifbbpro #gym #gymlife #gymtime #mensphysique #bodybuilding #bodybuilder #bodypositive #motivation #arc #aberki

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által közzétett fénykép, 2016. Ápr 22., 02:17 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik