Szórakozás

A Jóban Rosszban Rolandja újra apa lesz

Seres Dániel éppen egy csúnya válás közepén tart, de mindeközben sikerült újra rátalálnia a boldogságra. Színész barátnőjével, Fannival már egy éve tart a kapcsolatuk és hamarosan közös babájuk is születik.

A TV2 sorozatának rosszfiúja egyébként 2012 nyarán vette el első feleségét, Rékát, akiről a nagy nap előtt még így nyilatkozott: “A legfontosabb dolog az életemben a közelgő házasságkötésem. Minden nagyzolás nélkül állítom, mázlista vagyok Rékával.” És habár a színész akkor azt mondta, nem terveznek gyereket, 10 hónap múlva világra jött kisfiuk, Lázár.

Az idill azonban hamar elmúlt, 2014 novemberében Réka elköltözött otthonról és kisfiát is magával vitte, a pereskedés pedig azóta is tart. A színész már szeretne túllenni a procedúrán, különösen most, hogy kislánya már úton van.

Ha 33 éves koromra az első válásomba belerokkantam volna, alkoholista lettem volna, és tönkretettem volna a saját karrieremet, akkor senki sem állított volna pellengérre. De így hogy felálltam, újra szerelmes vagyok, és családot alapítottunk, már megszólnak. Furcsa dolog ez… Én az elmúlt egy évet arra fordítottam, hogy felépítsek egy új, boldog családot, és ez sikerült is. Fanni nagyon jó társként ott állt mindvégig mellettem, és szerencsére a fiam is öt perc alatt elfogadta őt, remek a viszony köztük.

– mondta a Best magazinnak Seres.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik