Szórakozás

Kozsót áramlopással vádolják

Úgy tűnik nem Lagzi Lajcsi az egyetlen híresség, aki közműlopás gyanújába keveredik. Most a súlyos agyműtétjeiből felépült Kozsót vádolja volt alkalmazottja. A szomorú szamuráj egykori teaházának megbízott üzletvezetője, Zoltán azt állítja, hogy az énekes lopta az áramot, ami ellen bizonyítéka is van.

“Hiába kerestem az adott számú villanyórát, nem volt olyan az üzletben. Többszöri kérdésemre nagy nehezen kinyögte Kozsó, hogy fogalma sincs hol lehet, mert leszerelték. Éppen ezért sohasem engedhettük be a villanyóra-leolvasót. Kozsó kioktatott minket: azt kell mondanunk, hogy a tulaj jelenlétében ellenőrizhet csak, és ő persze sohasem ért rá.

Így nem csoda, hogy a négyklímás, több hűtőszekrényes és nagy fogyasztású forralókkal, külső neonfényekkel üzemelő teaház negyedéves villanyszámlája a kétezer forintot sem érte el. Kozsó mindenkinek elmondta: ha kérdezi valaki, azt kell mondani, hogy gyertyával világítunk

– mesélte a Blikknek Zoltán, aki azt mondja fotói vannak arról, hogy a villanyóra csodával határos módon visszafelé pörgött.

Állítása szerint pedig nem csak az árammal voltak ilyen hiányosságok: vízszámla sosem jött, de az ellenőröknek azt kellett volna mondaniuk Kozsó utasítására, hogy a teához, a vécék lehúzásához és a mosogatáshoz otthonról ő hozza kannában a vizet.

Az énekes elhűlt a vádak hallatán: “Soha nem loptam áramot, nincs ilyesmihez közöm. Meg vagyok döbbenve, hiszen életveszélyes betegségem óta csupán a gyógyulásra, a zeneszerzésre és új életem építésére koncentrálok.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik