Szórakozás

Freddie nem foglalkozik azzal, hogy esélyesnek tartják dalát az Eurovízión

A Dal idei győztese, Fehérvári Gábor Alfréd május 10-én színpadra áll Stockholmban, az Eurovíziós Dalfesztiválon. Freddie dala, a Pioneer már most felkeltette nemzetközi sajtó figyelmét; ahogy már korábban beszámoltunk róla, azt írják, hogy az egyik legerősebb dal a mezőnyben, és akár a győzelemre is esélyes lehet.

A Rising Starban feltűnt énekes az Aktív kamerái előtt beszélt arról, hogy nem foglalkozik az előzetes esélylatolgatással, sőt különösebben nem is görcsöl rá a megmérettetésre.

“Hogy az ember pár száz embernek énekel, vagy százmilliónak, az gyakorlatilag mindegy. Ez kicsit olyan, mint a tenger: 3 méter mély vízben sem ér le a lábam, meg a 30 méter mélyben sem. Nem ez a lényeg igazából.  Nem mondanám magamat krónikus izgulónak. Izgatott vagyok természetesen, várom, az utolsó pár percben biztos lesz rajtam egy nagy drukk, ami gyakorlatilag az első zongora akkord leütésekor megszűnik, mint ahogy a világ is. (…)

Nyilván nagyon örülök neki, hogy a jó dal megítélése, de nem szeretnék messzemenő következtetéseket levonni. Láttunk már csodákat. Nem most kell, hogy az élen emlegessenek bennünket, hanem majd a végén.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik