Szórakozás

Csepregi Éva: A színpad mindenre gyógyír

“Zenésznek lenni egy állapot. Egy irodai munkás is lehet zenész, aki egyszerűen feloldódik a zenében. Tehát a zene az olyan hatással van az ember lelkére, és mások lelkére is, ami csak gyógyító lehet. Tehát ettől valakit eltanácsolni, én azt hiszem, hogy semmiképpen nem szabad” – mindezt Csepregi Éva mondta el a Story Extra kamerái előtt, ahová fiával, Dáviddal együtt ült le beszélgetni.  Az énekesnő gyermekét már korán megfertőzte a zene szeretete; a fiú elárulta, nem is volt más választása, hiszen gyermekkora óta zenét hall maga körül. Így ma már ő az újra egyesült Neoton dobosa.

“Nincs mit féltenem, mert azzal én nem tudok rajta segíteni, hogyha elkezdek aggodalmaskodni, vagy azt mondom, hogy fiam ne legyél zenész, hanem inkább legyél orvos. Ezt elmondta a Dávid is, hogy nem volt más választás. Zenésznek kell lenni” – mesélte Csepregi Éva, akinek fiával való kapcsolata mindig szoros és kiegyensúlyozott volt. Az énekesnő sikeres karrierje ellenére rengeteg időt töltött gyermekével, ha tehette, még külföldi koncertjeire is magával vitte. A szoros kapcsolat manapság sem lazult, Éva pedig reméli, hamarosan már büszke nagymamaként énekelhet, még jó sokáig.

“Nekem minden fellépés, vagy koncert egy kihívás. Izgulok is, megmondom őszintén, mert egyszerűen remélem, hogy sikerül. Úgyhogy, ha ilyet fogok érezni, akkor lehet, hogy abbahagynám. Ha ez teher… De, ha valami fáj, akkor is inkább beveszek egy fájdalom csillapítót, vagy éppen ott elmúlik a fájdalom. A színpad az mindenre gyógyír.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik