Szórakozás

Radics Gigi apja ezentúl lányától kapja majd a fizetését

Az énekesnő és családja számára hamarosan véget ér a több hónapos amerikai vakáció, ahol Gigiék nem csak az angol tudásukat csiszolgatták, hanem a tengerentúli karriert is egyengették. A 19 éves tehetség ismét hírességekkel találkozott Hollywoodban és saját fellépése is volt egy klubban, mindebben pedig édesapja segítette. Nem csoda tehát, hogy Gigi úgy döntött négy évnyi közös munka után megválik menedzserétől és apukáját nevezi ki erre a posztra.

“Gigi maximalista, ahogyan én is, sőt a legnagyobb kritikusa is én vagyok. Egy ország rajong érte, és hiába dicsérik meg százan, ha én azt mondom, hogy ez egy 10-es skálán csak 8-as produkció volt, akkor elgondolkodik rajta. Attól függetlenül, hogy az apja vagyok, baráti viszonyban vagyunk, és mindent megbeszélünk egymással. A célunk, hogy nemzetközi vizekre evezzünk” – nyilatkozta korábban az énekesnő édesapja, Tamás.

“Szeretettel gondolok vissza az elmúlt négy évre, ameddig Gigi menedzsere voltam. Rengeteg sikert éltünk meg együtt” – mondta a Blikknek Sárdi Mariann, aki sok szerencsét kívánt Gigiéknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik