Szórakozás

Lagzi Lajcsi attól fél, hogy bepoloskázták a házát

A trombitás sosem felejti el 2015. szeptember 22-ét, amikor kommandósok törtek rá és családjára a saját otthonukban és nagy valószínűséggel senki más sem, hiszen Lagzi Lajcsi könyvet írt a börtönben töltött időszakról és az azt megelőző történésekről. Részletesen elmesélte letartóztatásának mozzanatait, felesége elmesélése alapján pedig a házkutatás menetéről is szó esik a könyvben, aminek részleteit a Blikk osztotta meg.

Mintha a végbelemen keresztül benyúltak volna a gyomromba, és megcsavarták volna.

– így jellemezte azt az érzést Lajcsi, amikor megtudta, hogy a kommandósok, még neje és kislánya fehérneműs fiókját is feltúrták és lefotózták, bizonyítékok után kutatva.

Az sem titok, hogy a Galambos család árulja boldogasszonypusztai birtokát, a fényűző ingatlanra ugyanis már nem tudnak otthonként tekinteni, miután meggyalázták azt. Lajcsiék ráadásul abban is biztosak, hogy a nyomozóhatóság bepoloskázta a villát.

“Bogi elmesélte, hogy a hálószobánk hófehér szőnyegére sáros surranóval mentek be, eszükbe sem jutott, hogy legalább kicsit odafigyeljenek. Azóta ki is cseréltük azt a szőnyeget. Sőt az összes szőnyeget lecseréltük, még a tapétákat is letéptük a falakról. Biztosak voltunk benne, hogy lehallgatókészülékeket helyeztek el. Nincs többé bizodalmunk az otthonunkban. Nem tudunk már olyan meghitten beszélgetni családi körben, ahogy korábban tettük. Elvették tőlünk a tisztaságot. Azt a fajta intimitást vesztette el az otthonunk, ami korábban a mi, az én házam, az én váram volt. Beszennyezték, bemocskolták.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik