Budapest, 2008. június 24.
Farkasházy Tivadar újságíró, humorista beszél a humor napja alkalmából rendezett sajtótájékoztatón a Játékszínben. Karinthy Frigyes író születésnapját, június 25-ét ezentúl a magyar humor napjaként ünnepelje a hazai színházi szakma és a közélet, javasolták a kezdeményezés budapesti sajtótájékoztatóján.
MTI Fotó: Kovács Attila
Szórakozás

Farkasházy Tivadar: Verebes háromszor rúgott belém

24.hu
24.hu

2016. 04. 18. 07:46

Korábban a témában:

Hiába a közös múlt és a Heti hetesben egymás mellett töltött hosszú évek, az egykori tagok nem ápolnak túl jó viszonyt egymással.  Nemrégiben kiderült, hogy Hernádi Judit már évek óta nem beszél Verebes Istvánnal egy nézeteltérés miatt, amit egy “tökhülye rendező-színésznő konfliktus” okozott, most pedig kiderült, hogy Farkasházy Tivadar sem ápol szép emlékeket korábbi kollégájáról.

“A Heti Hetesből való távozása után háromszor is belém rúgott Verebes, egyszer a könyvében, egyszer a Klub rádióban és egyszer a Hócipőben is, volt ezek között szakmai és emberi sértés is. Nem foglalkozom vele, nem érdekel a sorsa. Megfogadtam, hogy én nem bántom viszont, hiszen a barátom volt. Hetvenéves múltam, már csak az igazán fontos dolgokkal foglalkozom. Vannak gyönyörű unokáim, jó barátaim, egy lapom, meg vagyok elégedve az életemmel” – mesélte a Borsnak Teddy, aki nem akart kitérni a rossz viszony okaira és részleteire.

Verebes István (Verebes István)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2011. november 26.
Transzparenst tartó résztvevő az Anker közben. Néma tanú bábukkal, a nők elleni erőszak szimbólumaival vonultak civilszervezetek tagjai a 16 akciónap a nők elleni erőszak ellen elnevezésű rendezvénysorozat figyelemfelhívó és megemlékező felvonulásán, az Anker Klubból a Liszt Ferenc térre. Az Európa Tanács adatai szerint Európában naponta minden ötödik nő szenved el erőszakot.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.