Szórakozás

Orvosi bizottság döntött arról, hogy szoptathat-e Damu neje

damu-roland(650x433).jpg (Array)
damu-roland(650x433).jpg (Array)

Habár Damu Roland kislányának élete már az anyaméhben is megpróbáltatásokkal volt tele, egyre biztatóbb hírek érkeznek Maja felől. A kislány egy hónappal korábban érkezett a vártnál, ráadásul szülei is szakítottak a terhesség alatt, ennek ellenére szépen cseperedik és vasárnaptól már édesanyja is táplálhatja anyatejjel.

Edinának a császármetszést követően nem sokkal ugyan megindult a teje, de alkoholproblémái miatt kétséges volt, hogy a szoptatás nem okozna-e még több kárt a kislánynak. Az ügyben egy orvosi bizottság döntött.

Elmondhatatlanul boldogok vagyunk! Infúzió és tápok helyett vasárnaptól a saját édesanyja szoptathatja a kislányunkat. Egy bizottság döntött erről, kizárólag a gyermek egészségét tartva szem előtt.

– mesélte a Borsnak Damu, aki gyermeke anyjáról is egyre jobb véleménnyel van.

“Edina nagyon jól van. Hiába követett el számtalan hibát, azt látom, hogy komolyan kezdenek benne átfordulni a dolgok, egyre inkább anyaként gondolkodik és viselkedik. Szerelmes a kislányunkba, amikor csak tud, ott áll az inkubátor előtt, szorongatja Maya kezecskéit, beszél hozzá, néha énekel is. Mindennap találkozom vele, látom rajta a változást, ami reménykeltő.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik