Szórakozás

Kulka Jánost hat héttel ezelőtt is operálni kellett

kulka jános (kulka János)
kulka jános (kulka János)
Kulka János nem először került kórházba az utóbbi időben.

A jelenleg agyi infarktusa miatt kórházban fekvő Kulka Jánosnak az utóbbi években több műtétje is volt. Személyi edzője, akihez két éve rendszeresen jár, elmondta, hogy néhány éve a térdét operálták, hat héttel ezelőtt pedig egy hasi érműtét miatt feküdt kórházban.

“Hiszek a felépülésében, mindenesetre nagyon kegyetlen a sors, hogy ez megtörtént vele. Tavaly sűrű éve volt, de idén szándékosan visszavett. Tökéletes volt a fizikai állapota, súlyzós edzést is végeztünk, és rendszeresen kardiózott. A cigiről fél éve szokott le, a táplálkozásra évek óta odafigyelt, elhízva sosem volt. A korához képest ki­emelkedően jó állapotban volt, ezért is hiszek abban, hogy lesz ereje teljes mértékben felgyógyulni” – mondta a Borsnak az edző.

Az 57 éves színész állapotáról péntek délután adott ki a családja közleményt: “Jánoson kedden este egy életmentő műtétet hajtottak végre az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet orvosai. Állapota jelenleg is súlyos, azonban az elmúlt napokban javulás tapasztalható” – írták a családtagok, hozzátéve azt, hogy a korábban napvilágott látott információkat, mi szerint a színész nem tud kommunikálni, alaptalanok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik