Szórakozás

A TV2 valóra váltotta Gönczi Gábor álmát

Gonczi-Gabor(960x640).jpg (Array)
Gonczi-Gabor(960x640).jpg (Array)
Gönczi Gábor jól érzi magát a TV2-nél.

Habár az RTL Klubtól átcsábított tévést még nem láthatták a nézők a Tények hírolvasójaként, Gönczi Gábor már túl van első munkanapján új csatornájánál és nagyon élvezi a helyzetet. A műsorvezető ráadásul azt is elárulta, hogy a sokat által kritizált Kökény-Szalai Vivien egy gyerekkori álmát váltotta valóra azzal, hogy felajánlotta neki a munkát.

A magánéletemben lezártam egy szakaszt, elkez­dődött valami új, de szak­mailag is azt éreztem, hogy kell még egy nagy dobás az életemben. ­Aztán érkezett egy olyan ajánlat, amely felkínálta a lehe­tőségét annak, hogy megvalósítsam egy gyerekkori álmomat. Létezik egy videó, amelyen Gabika híreket mond, úgy tízéves lehettem. Amikor Kökény-Szalai Vivien felhívott, hogy szeretne engem a Tények műsorvezetőjének, láttam magam előtt a tízéves Gönczi Gábort. Igaz, egy laza harmincast kellett erre várni

– mesélte a Blikknek Gönczi, aki úgy érzi, húsz éves szakmai múltja a biztosíték arra, hogy jól teljesít majd az új helyzetben is.

Habár olyan pletyka is felröppent, hogy Gönczi műsorvezetőtársa exfelesége, Tatár Csilla lesz, a helyzet jelenleg úgy áll, hogy maga a tévés sem tudja még, kivel fog együtt dolgozni a Tényekben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik