Szórakozás

Sarka Kata felfedezte a saját konyháját

“Ha jellemeznem kellene a látványt, ahogy Kata mozog a konyhában, akkor a mókás jelzőt használnám rá” – vélekedett Kasza Tibi, a Hal a tortán egyik e heti vacsoravendége. És milyen igaza lett!

Sarka Kata ugyanis nemcsak, hogy nem tud főzni, de egészen döbbenetesen idegenül mozgott a saját otthonában is. Az hagyján, hogy a zöldséghámozóról Kovács Lázár vette le a védőfóliát, de az tényleg egészen értelmezhetetlen, hogy a celebfeleség még a sót sem találta meg egykönnyen a konyhájában. A kétgyerekes anyuka elismerte, hogy nagyon ritkán vesz fakanalat a kezébe, kislánya például korábban azt mondta az oviban, anyukája a müzlit készíti a legjobban.

Mindezek ellenére a vacsora meglepően jól sikerült, a vendégek egészen odavoltak a latinos menüért, és még maga a háziasszony is kedvet kapott ahhoz, hogy ezután “hetente-kéthetente hétvégén” főzőcskézzen egyet. Az alábbi videóban pedig nemcsak Kata konyhai csetlés-botlását, de Carrie Bradshaw-t idéző cipőkollekcióját és gardróbját is megtekinthetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik