Szórakozás

Keleti Andrea: Peter Srámek éppen olyan, mint a férjem

A Nagy Duett versenyzője a Best magazinnak mesélt duettpartneréről, akiben sok ismerős vonást vél felfedezni. A Rising Starban feltűnt Peter Srámek ugyanis nagyon hasonlít a táncosnő férjére, Kovács Zoltánra.

“Mindketten kölyökképű, helyes, jól fésült férfiak, Zoli még harmincévesen is úgy nézett ki, mint egy gyerek. A személyiségük is rendkívül hasonló, mert bár külsőre valóban kisfiúsan festenek, mind a ketten rendkívül férfias, határozott emberek” – fejtegette Keleti Andrea, aki először nemet mondott a műsorra, de ma már élvezi a lehetőséget.

“Szerintem nagyon jó páros vagyunk! Szeretnénk jól megfelelni a feladatnak, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szépen tudjak énekelni, és kedves, szerethető produkciót tegyünk a színpadra. Ugyanakkor rettentő jól szórakozom azon, hogy a próbák során látom, hogy felnőtt emberek képesek teljesen kivetkőzni és bolondot csinálni magukból. (….) A gyerekek is kétkedve fogadták az egészet, ráadásul otthon sem szoktak lelkesedni érte, ha énekelek. Attól tartottak, mit fognak szólni az osztálytársaik, de szerencsére nem égettem le őket.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik