Szórakozás

300 millióba kerülhet Hajdú Péter új műsora

Hajdú Péter (Array)
Hajdú Péter (Array)

Semmin sem spórol Hajdú Péter. Magánrepülő, világsztárok és 40 kamionnyi díszlet szolgálja majd a Showtime Hajdú Péterrel című műsor sikerét – írja a mai Blikk. A lap úgy értesült, hogy  a nagyszabású show-műsor, amit a Millenáris Központ megastúdiójában forgatnak, legalább 300 millió forintba kerül; bár ezt Hajdú üzleti titokra hivatkozva nem erősítette meg.

“Pénzről nem szeretnék beszélni, de annyit elárulhatok, nem egy klasszikus beszélgetős, nagy vallomásos produkcióval készülünk, hanem egy igazi, szórakoztató show-val, ami a felvételek alatt még a mi szemünkbe is öröm-, jobban mondva kacagókönnyeket csalt” – mondta el a tévés, akinek Gönczi Gábor is biztosan vendége lesz a közeljövőben. Ahogy a hírek szerint Dzsudzsák Balázs is, aki a show magángépével érkezhet a stúdióba.

A legnagyobb dobásnak azonban azt szánják, hogy a csatorna tárgyalást folytat Selena Gomez, Justin Bieber és Anastacia menedzsmentjével is. Így nem kizárt, hogy külföldi hírességek is megfordulnak majd a Show­time-ban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik