Szórakozás

Majka és Dopeman ismét egymásnak ugrott

Dopeman-Majka(210x140).jpg (Dopeman, Majka)
Dopeman-Majka(210x140).jpg (Dopeman, Majka)
A két rapper ezúttal a Facebookon igyekszik porig alázni egymást.

Meglehetősen régen osztotta ki egymást nyilvánosan Majka és Dopeman, így tehát elérkezettnek láthatták az időt arra, hogy újra rajongóik támogatásával küldjék el egymást melegebb éghajlatra.

Kedves Pitinger Kókler László!
Méregzöldet és hupililát okádok az idézetektől, de ezt mintha neked találták volna ki.
” Az irigység a kisebbségi érzés ,a tehetetlen gyávaság legegyszerűbb megnyilvánulása. Saját életcél helyett máséra vágysz. Saját siker helyett a máséra vágysz. Saját életcél helyett a máséra vágysz. Azonban ahhoz túl lusta, vagy túl gyáva vagy, hogy végig csináld azt ,amivel a másik elérte azt, amit elvágysz tőle. Azt irigységnek testi tünetei vannak. A mimika kemény hideg, a tekintet sóvárgó, indulatos, a testtartás görcsössé válik.

Tudod nem vagy te hülye haver, csak nincs szerencséd mikor gondolkozol !!! (ha akarod szólok egy két rappes arcnak és belepótolunk majd a hőn áhított autódba, mert ugyan te vagy a legnagyobb ebben az országban , de az általad semmire nem tartott tehetségtelen faszok mind keresnek pénzt a zenével… csak te nem..) De ne csüggedj. Jó leszel majd még lófasznak. ‘Kedves barátod ,aki minden jót kiván neked’

– jelent meg ma hajnalban Majka Facebook-oldalán, és nem volt nehéz kitalálni, mi miatt rághatott be ennyire a napokban kétszeres apukává vált rapper-műsorvezető.

Dopeman ugyanis szerda este egy meglehetősen hosszú videóban – egyebek mellett – azt fejtegette, mekkora “bohócságnak” tartja a magyar rapet, a szövegeket és a zenét pedig leginkább “aranyosnak”gondolja. A sikeres magyar rappereket nem tartja őszintének, de – ahogy a felvételen állítja – mindezzel persze senkit nem kívánna megbántani. Majka ezek szerint mégis magára vette a kritikát, visszavágása pedig igen hamar Dopemanhez is eljutott; és naná, hogy nem hagyta azt szó nélkül.

Drága Majoros Majka Péter!
Őszinte örömmel tölt el, hogy a legnagyobb boldogságodban is jut rám időd. Én sajnos anno nem tetováltattam magamra a neved, de a közösen elért nagy sikerek emlékét még mindig büszkén ápolom. Jó látni, hogy a hihetetlen adottságaid által milyen sokra vitted. Sajnos ritkán találkozik így a siker és a tehetség, de te élő példája vagy annak, hogy mindenki számára van remény, és ez jó. Köszönöm, hogy a többi rappes arccal egyetemben szeretnél hozzájárulni az új autóm költségeihez, de ha ennyi fölösleges pénzed van, inkább jótékonykodásra költs. Én már a szándékot is a tisztelet jelének veszem, és értékelem.

Kívánok neked további soksoksok sikert és boldogságot…Végül pedig engedd meg, hogy idézzek a legnagyobtól, egy feledni kívánt klasszikusból: “Az élet egy átkozott kiszavazóshow, a temetésén első lesz még a legutolsó tróger is…” Üdv, egykori mentorod és atyai jóbarátod… Pityinger DopeMan Laci..”

 

írja Dopeman, amire Majka már csak az alábbi “bölcsességgel” reagált:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik