Szórakozás

Gerendás Péter: “A gazdagságot nem pénzben mérem”

Gerendas-Peter(1)(960x640).jpg (Gerendás Péter)
Gerendas-Peter(1)(960x640).jpg (Gerendás Péter)

Kerek évfordulót ünnepelt a napokban Gerendás Péter. A legendás zeneszerző és előadóművész munkával töltötte 60. születésnapját, méghozzá egy hajón a Karib-tengeren. Itt érte utol a Story Extra, így a távolból 9 gyermeke és felesége is felköszönthette az éppen Miamiban tartózkodó zenészt.

“Április 27-én este már otthon leszek, és nagyon várom. Ahogy hazaérek, nem sokkal később lesz egy csodálatos a koncert a Pécsi filharmonikusokkal. Jól érzem magam, de számolgatom a napokat, és nagyon hiányoznak az otthoniak” – mondta el Gerendás, aki korábbi, nagy port kavaró írásával kapcsolatban is kifejtette véleményét.

“Pont ezzel a bizonyos levéllel kapcsolatban elkezdték az én anyagi helyzetem feszegetni és egyfolytában a zsebemben turkáltak, és én nagyon sokszor, amikor megállítottak az emberek. Kicsit félreértették ezt az egész dolgot, vagy félre akarták érteni. Nem azt akartam ezzel mondani, hogy én szegény vagyok. Én nagyon gazdagnak érzem magam. Én a gazdagságot nem pénzben mérem. Én a gazdagságot az emberi értékben mérem, és ha valakinek sok gyereke van az mindenféleképpen gazdagnak számít” – véli a szülinapos művész.

“Ez egy ilyen speciális kerek évszám, és amikor előre gondoltam erre, hogy ez majd így lesz, hogy ezt egyedül fogom ünnepelni, akkor ez egy nehéz gondolat volt. (…) Soha egy percig nem bántam meg, az összes felelősséggel, teherrel együtt sem bántam meg, hogy nekem ennyi gyerekem van, mert ez a legnagyobb boldogság” – mondta a zenész, akit itthon megkésve, de hatalmas szeretettel köszönt majd népes családja.

 

Olvasói sztorik